BB GLOW

En kosmetisk hudbehandling. Med hjälp av microneedling slussas ett BB serum (blemish balm) in strax under huden. Serumet anpassar sig efter din hudton precis som en vanlig BB kräm. Rekommenderat antal behandlingar 3-5 ggr med 1 veckas mellanrum. Då håller behandlingen i ca 6 månader. Du kan vistas i sol efter denna behandling dock inte direkt efter utförd behandling.

  • mot pigmenteringar
  • mot mörka ringar runt ögon
  • stimulerar hudstruktur
  • jämnare hudton
  • mer glow
2-9

Coolifting

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande Botox och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Botox / Vistabel

Botox är ett produktnamn och står för Botulinumtoxin typ A. Läkemedel som används inom skönhetsbranschen med liknande egenskaper som Botox heter, Vistabel, Dysport och Azzalure.
Botoxpreparat verkar genom att begränsa nervimpulser i det behandlade området. Rynkor som orsakas av överaktivitet i muskulaturen kan behandlas. Rynkor som orsakas av slapp hud kan inte behandlas med botox. Vi använder Vistabel från Allergan.

botox

Microneedling / Dermapen

Med microneedling orsakar man en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar. I och med denna hudskada så vill kroppen naturligt reparera skadan och tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen.
Kollagen är kroppens egna limbindare som ger både fasthet och styrka till bl.a din hud. Det gör att huden ser spänstig och ”ung” ut.

microneedling

Kemisk peeling

Kemisk peeling går ut på att avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror. Effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på, hur länge den får verka.

Behandlingen ger huden en fin lyster och renar huden effektivt.
Vi anpassar behandlingen efter din hud och önskemål.

Tandblekning

Mighty Smile tandblekning tar 3×10 minuter. Lampan är av kallt LED-ljus. Lampan i sig bleker inte tänderna och avger heller inte värme och är därmed skonsam mot tänderna. Lampans funktion ihop med blekningsgelén aktiverar blekningsprocessen. Efter avslutad behandling har du 2-9 nyanser vitare tänder.

tandblekning

Fillers

Hyaluronfillers finns i olika tjocklekar och konsistenser, det är den mest använda typen av filler i världen. Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen i bl.a ögon, leder och hud. Den absorberar vatten som en svamp och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare.
Fillers kan man använda för att fylla ut olika områden som ex: läppar, nasolabialveck (längs med näslinjen) marionettelinjer (surgipor), kinder, kindben, haklinje, få bort påsar under ögonen (tear trough).

filler

Ultra V Trådlyft

Trådlyft är en snabb, effektiv och helt ofarlig behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos, intensiv smärta eller annan konvalescens. Ultra V Trådlyft finns idag i fler än 25 länder världen över. Med en stark bas i vetenskapen och en välbeprövad säker teknologi är behandlingen marknadsledande inom sitt slag.

Trådlyft

Ultra V Plasmabehandling

Vad är Plasmabehandling:
UltraV plasma har en uppstramande effekt av huden, detta genom värme som penetrerar huden för att strama åt ett visst område ex ögonlock. Behandlingen utförs av utbildad och certifierad läkare inom denna teknik.
Resultat:
Resultatet är permanent men kan behövas upprepas helt beroende på just din hudtyp och hur mycket ”lös” hud som behöver stramas åt.
Direkt efter en behandling blir du svullen, det lägger sig inom ett par dagar.
Det kommer även att bli små tunna sårskorpor som efter ca 7 dagar faller av, viktigt att smörja dagligen på det behandlade området med rekommenderad eftervårdsserum som finns hos oss på kliniken.

Omedelbart efter en UltraV Plasmabehandling ses en tydlig förbättring av det behandlade området. Maximal effekt kommer successivt och full effekt efter ca 3 månader.

PROFHILO

Vad är Profhilo:

Profhilo är en behandling mot slapphet i huden och dess vävnad. Profhilo ger en åtstramande effekt tack vare sin unika sammansättning. Profhilo är resultatet av en balanserad koncentration av en lågmolekylär hyaluronsyra som stimulerar den endogena produktionen av hyaluronsyra.

Den första hyaluronsyran som tillverkas helt utan tillsats av det kemiska bindningsmedlet BDDE.

Vad gör Profhilo:

Den återskapar förlorad vävnad. Den interagerar med din egen vävnad och kickar igång ny kollagenproduktion. Det är framförallt nedersta delen av ansiktet som får ett lyft men även kindben blir mer markerade. Den är återfuktande, så den passar även dig som vill göra behandlingen av den anledningen också.

Egenskaper Profhilo:

Biokompatibel-En mycket ren hyaluronsyra.

Effektiv-Den återskapar förlorad vävnad, något som vare sig filler eller skinbooster kan åstadkomma.

Säker-Hög renhet, inga tillsatser därmed färre biverkningar.

Hur går behandlingen till:

Oftast behövs ingen bedövning, du får injektion med Profhilo på fem olika punkter på vardera sida av ansiktet. Efter behandlingen kan du vara lite öm och få små bulor som lägger sig efter 2-10 timmar.

OBS! Du ska inte träna på 48 timmar efter behandling, du ska också undvika varma bad, bastu el liknande.

Hur många behandlingar krävs för att få resultat:

Profhilo utförs med 2 stycken behandlingar inom 4 veckor, när du är hos oss för den första behandlingen så bokar vi in dig direkt på behandling nr 2. (rekommenderat behandlingsprotokoll)

Behandlingen ska sedan upprepas var 6-12:e månad, beroende på ålder, hudtyp.

Slutresultatet visar sig efter ca 4 veckor efter 2:a behandlingen. (8 veckor efter första behandlingen) du kommer kunna se en skillnad redan efter 4 veckor men inte lika tydligt som efter 2 behandlingar.