Dermaplane­Pro

Dermaplaning är en icke-invasiv hudbehandling som är perfekt för att uppnå en mjuk och strålande hud. Genom att ta bort döda hudceller och oönskat ansiktshår ger dermaplaning omedelbara resultat och gör att huden ser friskare ut. Den här behandlingen är smärtfri och passar alla hudtyper.

Exfoliering

Anti-aging

Omedelbara resultat

DermaplanePro

DermaplanePro är en effektiv och skonsam hudvårdsbehandling för att ta bort oönskade ansiktshår och döda hudceller. Denna exfoliering kan bidra till att öka cirkulationen i huden och förbättra cellförnyelsen, vilket kan leda till en mjukare, smidigare och mer strålande hud.

En annan fördel med dermaplaning är att det öppnar upp porerna vilket kan göra det lättare för din hud att ta upp fukt och näring från produkter som appliceras efteråt. Detta gör att hudvårdsprodukter som appliceras efter dermaplaning kan ha en bättre effekt på huden.

Med en kombination av dermaplaning och andra behandlingar som kemiska peels, microneedling och fuktbehandlingar kan man förbättra hudens utseende och textur ytterligare.

Annas DeLuxe

Ett tips är att välja Annas DeLuxe behandling där en mjölkpeel och en peptidmask ingår. Då får du maximal åtstramning och fantastisk lyster, med en hy som blir mjuk och slät.

Mjölkpeelingen innehåller mjölksyra som bidrar till att lösa upp döda hudceller och ge en mild exfolieringseffekt. Peptidmasken är rik på näringsämnen och hjälper till att stimulera produktionen av kollagen och elastin, vilket ger en fastare och mer ungdomlig hud.

Om behandlingen

Under behandlingen används en speciellt utvecklad skalpell som försiktigt exfolierar huden på ansiktet, vilket avlägsnar de övre lagren av döda hudceller och det mjuka vellushåret. Behandlingen tar ca 50 minuter och kan med fördel kombineras med tex microneedling, fukt eller kemiska peels.

Efter behandlingen kan du förvänta dig en omedelbar förbättring av hudens textur och lyster. Huden kan också kännas mjukare och mer jämn. Dessutom kan dermaplaning hjälpa till att minska synligheten av fina linjer och rynkor.

Dermaplane har ingen downtime, du kan alltså göra den här behandlingen innan du ska iväg på en fest!

 

Priser och boka

DermaplanePro

DermaplanePro
60 minuter, 1 400 kr

Annas DeLuxe behandling för åtstramning och lyster
90 minuter, 2 400 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-40800700