Fillers

Hyaluronfillers är den mest använda typen av filler i världen och finns i olika tjocklekar och konsistenser.

Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen i bl.a ögon, leder och hud. Den absorberar vatten som en svamp och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare.

Fillers

Fillers kan man använda för att fylla ut och skapa volym i olika områden som till exempel läppar, marionettelinjer (surgipor), kinder, kindben, och haklinje. För detta finns olika sorters fillers beroende på vad som ska fyllas ut.

Fillern håller sig ca 3-12 månader, därefter kan man göra en påfyllning.

Pris
Från 3500 kr

OBS! Viktig information inför fillerbehandling

Vänligen läs:

Tänk på att inte ta något blodförtunnande läkemedel tre dygn innan. Exempel på läkemedel du bör undvika är Ipren, Treo, Voltaren och Omega-3. Om du står på Waran eller lågdos Aspirin meddelar du oss detta men du skall inte sluta ta dessa läkemedel. Du ska heller inte ge dig ut och resa dagarna efter en fillerbehandling. Tala om för oss om du har resplaner så vi kan planera in din behandling på bästa sätt.

Aliaxin

Det finns en mängd olika fillers på marknaden, vi har valt att främst arbeta med produkter från IBSA Derma som erbjuder ett komplett sortiment av produkter. Vår mest använda filler är Aliaxin®. Vi anser att dessa är mycket bra produkter som ger fina och naturliga resultat. Andra märken från andra leverantörer används i mindre omfattning om vi tycker att de har rätt egenskaper. Priset på behandlingen varierar beroende på vilket område som ska behandlas och på hur mycket filler som används.

 

Har du frågor - kontakta oss!

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik
Ljusslingan 30 B
120 64 Stockholm
Tel: 08-408 007 00