Fillers

Hyaluronfillers finns i olika tjocklekar och konsistenser, det är den mest använda typen av filler i världen.

Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen i bl.a ögon, leder och hud. Den absorberar vatten som en svamp och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare.

Fillers

kan man använda för att fylla ut och skapa volym i olika områden som till exempel läppar, marionettelinjer (surgipor), kinder, kindben, och haklinje. För detta finns olika sorters fillers beroende på vad som ska fyllas ut.

Fillern håller sig ca 3-12 månader, därefter kan man göra en påfyllning.

 

 

Det finns en mängd olika fillers på marknaden, vi har valt att arbeta med produkter från Restylane och Aliaxin. Vi anser att dessa är mycket bra produkter med fina naturliga resultat som ej ser överarbetat ut. Priset varierar beroende på vilket område som ska behandlas.

OBS! VIKTIG INFORMATION INFÖR FILLERBEHANDLING

Tänk på att inte ta något blodförtunnande läkemedel tre dygn innan.  Exempel på läkemedel du bör undvika är Ipren, Treo, Voltaren och Omega-3. Om du står på Waran eller lågdos Aspirin meddelar du oss detta men du skall inte sluta ta dessa läkemedel. Du ska heller inte ge dig ut och resa dagarna efter en fillerbehandling. Tala om för oss om du har resplaner så vi kan planera in din behandling på bästa sätt.

Pris
Från 3500 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00