Fruits2peel A-peel

Fruits2peel A-peel är en avancerad peelingsbehandling från Alex Cosmetic, speciellt framtagen för att ge din hud en strålande lyster och snabb fräschör. Med en exklusiv blandning av naturliga fruktsyror och essentiella näringsämnen är detta den perfekta lösningen för att behandla och förbättra olika hudtillstånd. Dess unika sammansättning kan behandla en rad olika hudtillstånd som:

✓ Mogen hud + Tunna linjer/rynkor

✓ Stora porer

✓ Solskadad hud

✓ Ojämn hudton, hyperpigmenteringar

✓ Trött och torr hud

✓ Känslig hud + Rosacea

✓ Oren hud (lätt akne)

Fruits2peel A-peel

Denna peeling består av tre olika syror: AHA, BHA och PHA. 

AHA (alfahydroxisyra): Bland AHA-syror är glukolsyra den starkaste med de minsta molekylerna. Den kan snabbt och djupt tränga in i det horniga skiktet av epidermis. Den förbättrar hudens fräschhet och lyster, minskar ojämn pigmentering och porstorlek samt är effektiv mot tunna linjer.

BHA (betahydroxisyra): Salicylsyra penetrerar inte lika djupt som AHA-syran. Den reglerar talgproduktionen i talgkörtlar/hårsäckar och har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper.

PHA (polyhydroxisyra): En utveckling av AHA med annan molekylstorlek. Den kan inte tränga in lika djupt som AHA och BHA, men avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i jämnare och mer strålande hud.

Dessa tre syror kombinerade i en balanserad komposition ger en jämnare hud med fin lyster. Det går också att alternera med B-peeling för bästa resultat.

Om behandlingen

Genom att genomgå enstaka behandlingar med A-peel kan du snabbt återfå en fräsch och strålande hy. För optimal effekt rekommenderas en kur på minst 4-6 behandlingar, anpassad efter din hudtyp och ålder.

Det rekommenderas att genomföra behandlingarna med 7-14 dagars mellanrum. Din hud kommer successivt att svara positivt vecka för vecka, stärkas, balanseras och resultera i en frisk och välmående hud!

Priser och boka

Fruits2peel

Fruits2peel A-peel
45 minuter, 1400 kr

Fruits2peel A-peel kur 3 ggr.
45 minuter, 3800 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.