Hydrafacial

Med HydraFacial får du inte bara en behandling, utan hela sex behandlingar totalt. Det är därför vi säger att en HydraFacialbehandling är mycket mer än bara en ansiktsbehandling! 

HydraFacial ger omedelbara och långtidsverkande resultat, som du både kan se och känna av efter behandlingen. 

En behandling med HydraFacial är uppdelad i nedanstående 3 steg.

RENGÖRING + PEEL
Skapar ett nytt friskt hudlager genom mjuk exfoliering och lugnande rengöring.
EXFOLIERAR + HYDRERAR
Rengör porerna med mjuk vakuumsug. Samtidigt tillförs huden näring med ett intensivt fuktighetsserum.
FUKT OCH SKYDD
Hudens yta mättas med antioxidanter och peptider, som ger huden maximal lyster.
Vad är HydraFacial?
HydraFacial är den mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring.
Dessutom är HydraFacial den enda maskinen med hydradermabrasion, som i en och samma behandling rengör och peelar huden, samtidigt som den tillför fukt och skyddande antioxidanter.
En behandling med HydraFacial ger en vacker och frisk hud – utan irritation. Behandlingen tillför mycket effektivt huden vitalitet och massor av fukt. Samtidigt omfattar varje enskilt steg i HydraFacial-behandlingen speciella behandlingsingredienser, som möjliggör mild men effektiv hydradermabrasion.
ORDINARIE BEHANDLING HYDRAFACIAL
HydraFacial Signature-ansiktsbehandling (30 min.)
HydraFacial Signature-behandlingen är en ansiktsbehandling som fokuserar på både djuprengöring och tillförsel av massor av fukt till huden, med hjälp av ett serum som är fullt av antioxidanter, peptider och hyaluronsyra. HydraFacial Signature-behandlingen är en unik ansiktsbehandling, som mycket effektivt tillför huden vitalitet och massor av fukt – och den passar perfekt för alla hudtyper. HydraFacial Signature-behandlingen ger dig omedelbart en hälsosam lyster, samt en vacker och frisk hud, utan irritation. Det är dessutom kliniskt bevisat att behandlingar med HydraFacial reducerar fina linjer, rynkor, hyperpigmentering och porstorlek. Behandlingar med HydraFacial minskar även talgproduktionen samt förekomsten av orenheter, och gör huden synbart vackrare.

Pris: 1495 kr

SPECIALBEHANDLINGAR HYDRAFACIAL
HydraFacial Age Refinement-ansiktsbehandling (40 min.)

HydraFacial Age Refinement-behandlingen är en anti-aging ansiktsbehandling som minimerar tecken på åldrande och ger huden en ny start med en patenterad kombination av peptider. Inledningsvis genomförs en HydraFacial Signature-behandling, som följs av boostern Dermabuilder (serum). Dermabuilder är ett superserum, som är designat för att effektivt hantera fina linjer, rynkor, hudton och textur. För att optimera effekten används även LED-ljusterapi i behandlingen. LEDljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut.

Pris: 1750 kr

HydraFacial Radiance-ansiktsbehandling mot pigmentfläckar (40 min.)
HydraFacial Radiance-ansiktsbehandling rekommenderas för dig som har solskador (hyperpigmentering/pigmentfläckar) och vill ha en mer enhetlig hud. Inledningsvis genomförs en HydraFacial Signature-behandling, som följs av boostern Britenol (serum), som är speciellt utvecklad för att reducera solskador och pigmentfläckar. Det är kliniskt bevisat att Britenol ger huden en frisk lyster och jämnare yta. HydraFacial Radiance-ansiktsbehandlingen avslutas med LED-ljusterapi, för att ytterligare reducera synliga tecken på åldrande och stimulera kollagenbildandet. LED-ljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut.
HydraFacial Platinium-ansiktsbehandling (60 min.)
En HydraFacial Platinium-ansiktsbehandling är den ultimativa HydraFacial-upplevelsen! Behandlingen inleds med en HydraFacial-lymfdränering, som bidrar till att öka cirkulationen i lymfsystemet. Detta får blodflödet till området att öka, och därmed tillförs mer syre som stöttar cellerna. Samtidigt blir lymfsystemet friskt och rent, och återupprättar hudens hydrering, ton och fasthet, och eliminerar toxiner. Efter lymfdräneringen genomförs HydraFacial Age Refinement-ansiktsbehandlingen, som djuprengör och fuktar, samtidigt som det fokuseras på att behandla klientens specifika hudbehov med en Booster (serum). Platinum-behandlingen avslutas även den med LED-ljusterapi, för att ytterligare reducera synliga tecken på åldrande. LED-ljusterapi stimulerar huden och hjälper den att bilda nytt kollagen – och på så sätt föryngras huden inte bara utifrån och in, utan även inifrån och ut.

Pris: 2300 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00