INFÖR BEHANDLINGEN

Vi ser gärna att du inte tar med minderåriga barn till ditt besök hos oss, de flesta behandlingar tar tid och för att du och vi ska kunna arbeta i lugn och ro för bästa resultat är det alltid bäst att du som kund helt ska kunna slappna av och inte känna någon yttre stress. Dessutom håller vi till i en miljö med skärande/stickande föremål och vi har inte alltid möjlighet att ha full uppsikt så att andra utanför behandlingsrummen inte skadar sig under tiden vi utför behandlingar. Hoppas ni har förståelse för detta.

Avstå blodförtunnande läkemedel, till exempel: Ipren, Treo, Voltaren, Omega3 4 dagar innan behandling som innefattar nål, botox, filler, microneedling, trådlyft.

Vi utför ej behandlingar på personer under 18 år, ej heller på gravida/ammande.

Vi har patient- och behandlarförsäkring via Folksam. Din trygghet är viktig för oss.

Välkommen!

Med anledning av den nya lagen som reglerar estetiska injektionsbehandlingar som trädde i kraft 1/7 vill vi informera om följande.

Syftet med lagen är att stärka kundens rätt till säker behandling och att säkerställa att behandlaren har den kompetens som krävs för att på ett säkert sätt utföra behandlingen. Lagen ställer även krav på att patient- och behandlarförsäkring finns och att lokalerna är anpassade till verksamheten. Vi rekommenderar starkt att Ni inte bokar er behandling på en klinik som ej följer nedanstående regelverk. Observera att regelverket ej gäller hudbehandlingar vilka bokas som vanligt.

1. Kunder som genomgått injektionsbehandling hos oss på Formedico Estetik under de senaste sex månaderna kan boka sina behandlingar som vanligt via Boka direkt.

2. Kunder som genomgått injektionsbehandling för mer än sex månader sedan eller är ny kund måste boka en kostnadsfri konsultation och efter att denna genomförts vänta 48 timmar innan behandlingen kan utföras. Detta för att ge kunden lagstadgad betänketid. För mer info, vg se vårt Instagramflöde där vi inom några dagar i detalj kommer att beskriva hur bokning av konsultation skall göras och om hur en konsultation kan genomföras.

Med vänlig hälsning,
Johan, Anna, Emma och Lotta.

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00