Kemisk peeling

En kemisk peeling rengör på djupet och avlägsnar gamla hudceller för att sedan stimulera huden till nybildning. Våra peels från Mesoestetic och Dermaceutic finns i olika styrkor för att anpassas till olika hudtyper och problem.

Kemisk peeling kan användas för att enbart fräscha upp huden men främst för att behandla ex. acne, pigmentering och ärr. Det rekommenderas att använda hemvårdsprodukter efter behandlingen.

Mesoestetic och Dermaceutic

Kemisk peeling går ut på att rengöra på djupet och avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror. Effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på och hur länge den får verka.

Vi använder peels från Mesoestetic och Dermaceutic
Vi har olika peels för olika hudtyper och problem. Vid bokning bokar du en kemisk peel, vi kundanpassar din peel när du är på plats efter att vi rengjort din hud.

Vid specifika problem

Med kraftig/mild acne bokar du en Acne Peel från Mesoestetic. 

Rekommenderat är att du även använder hela deras Acne Peel System för egenvård som du jobbar med hemma efter att du gjort din peel hos oss. Detta för att huden även efter din behandling måste fortsätta att stimuleras till lägre talgproduktion. En kur på 3 ggr krävs för att du ska se resultat. Kostnaden för hemvårdsprodukterna är 1600 kr och då ingår rengöring, avfettande ansiktsvatten och fuktkräm. Hemvårdsprodukterna skall användas varje dag mellan dina peelbehandingar.

Med Melasma eller kraftiga pigmenteringar bokar du Mela Peel Forte.

Priser och boka

Kemisk peeling

Kemisk peel
30 minuter, 1 095 kr

Kemisk peeling Dermaceutic Mela peel forte inkl. Mela creme hudprodukt värde 1095 kr.
30 minuter, 2 595 kr

Mesoeclat Beauty peel 1 behandling
30 minuter, 1 200 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-40800700