kemisk peeling

Kemisk peeling går ut på att rengöra på djupet och avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror. Effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på och hur länge den får verka.

Vi använder peels från Mesoestetic och Dermaceutic

Vi har olika peels för olika hudtyper och problem. Vid bokning bokar du en kemisk peel, vi kundanpassar din peel när du är på plats efter att vi rengjort din hud. 

OM DU HAR SPECIFIKA PROBLEM:

-Med kraftig/mild acne bokar du en Acne Peel från Mesoestetic. 

Rekommenderat är att du även använder hela deras Acne peel system för egenvård som du jobbar med hemma efter att du gjort din peel hos oss, detta för att huden även efter din behandling måste fortsätta att stimuleras till lägre talgproduktion. En kur på 3 ggr krävs för att du ska se resultat. Kostnaden för hemvårdsprodukterna är 1600 kr och då ingår rengöring, avfettande ansiktsvatten och fuktkräm. Hemvårdsprodukterna skall användas varje dag mellan dina peel behandingar.

 OM DU HAR SPECIFIKA PROBLEM:

-Med Melasma eller kraftiga pigmenteringar bokar du Mela Peel Forte, se nedan.

 

Dermaceutic Mela Peel Forte

15% blandning av mjölksyra, salicylsyra och phyticsyra.
10,5% depigmenteringsingredienser som kojicsyra, retinol och arbutin.
En kraftfull behandling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton och uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Efter en Mela Peel Forte behandling kan du oftast flagna lite. Mela Peel Forte utförs i kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall.
För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

Pris
Kemisk peel 
1095 kr
Kemisk peel Mela peel forte Dermaceutic 2395 kr
Mesoeclat Beauty peel 1495 kr
Mesoeclat KUR 5 ggr.(Mesoeclat cream ingår) 7475 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00