FRANSFÖRLÄNGNING 

Emma vår fransstylist är certifierad hos Lashia och har arbetat med singelfransar i flera år. Emma har även gått utbildning för volymfransar hos Look By Linn i Halmstad.

Metoden ögonfransförlängning innebär att en eller flera fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim. Behandlingen tar 1.5 till 2 timmar beroende på vilken typ av fransar du önskar.

– SINGELFRANSFÖRLÄNGNING
Singelfransar passar dig som vill ha naturligt långa och fylliga fransar. Här appliceras en frans på varje naturlig frans och vi anpassar längd, tjocklek och böj efter vad som passar just dig.

– VOLYMFRANSFÖRLÄNGNING

Passar dig som vill ha mycket fransar och lite mer dramatiskt resultat. Här applicerar vi ett knippe med två till fyra fransar på varje enskild naturlig frans. Du får alltså mer volym och fluffigt resultat.
– MIXFRANSFÖRLÄNGNING
Här mixar vi singel med volym för att få en mer naturlig fluffighet.

– HÅLLBARHET

Den ögonfransförlängningen håller lika länge som din naturliga ögonfranscykel, alltså cirka 30 till 45 dagar. Vanligast är att gå på ett återbesök/påfyllning efter cirka 3 veckor. Väntar du längre än 3-4 veckor räknas det som ett nytt set.

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00