Profhilo

Profhilo är en behandling mot slapphet i huden och dess underliggande vävnad, och ger en åtstramande effekt tack vare sin unika sammansättning. Behandlingen startar en ny kollagenproduktion som återskapar förlorad vävnad och återfuktar huden så ansiktets nedre del stramas åt och kindbenen blir mer markerade.

Biokompatibel – En mycket ren hyaluronsyra.

Effektiv – Den återskapar förlorad vävnad, något som vare sig fillers eller skinboosters kan åstadkomma.

Säker – Hög renhet och inga tillsatser, och därmed färre biverkningar.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en balanserad koncentration av en lågmolekylär hyaluronsyra som stimulerar den egna produktionen av hyaluronsyra.

Profhilo är den första hyaluronsyran som tillverkas helt utan tillsats av det kemiska bindningsmedlet BDDE

Profhilo arbetar på stamcellsnivå och stimulerar adipocyter, keratinocyter och fibroblaster som då producerar fett, elastin och kollagen.

Vad gör Profhilo?

Den återskapar förlorad vävnad och är återfuktande. Den interagerar med din egen vävnad och kickar igång ny kollagenproduktion. Det är framförallt nedersta delen av ansiktet som får ett lyft men även kindbenen blir mer markerade. 

Om behandlingen

Profhilo utförs med 2 stycken behandlingar inom 4 veckor, när du är hos oss för den första behandlingen så bokar vi in dig direkt på behandling nr 2. (rekommenderat behandlingsprotokoll)

Behandlingen ska sedan upprepas var 6-12:e månad, beroende på ålder, hudtyp.

Slutresultatet visar sig efter ca 4 veckor efter 2:a behandlingen. (8 veckor efter första behandlingen) du kommer kunna se en skillnad redan efter 4 veckor men inte lika tydligt som efter 2 behandlingar.

Patientinformation

Oftast behövs ingen bedövning, du får injektion med Profhilo på fem olika punkter på vardera sida av ansiktet. Efter behandlingen kan du vara lite öm och få små bulor som lägger sig efter 2-10 timmar.

OBS! Du ska inte träna på 48 timmar efter behandling, du ska också undvika varma bad, bastu el liknande.

Priser och boka

Profhilo

1 behandling
30 minuter, 3 500 kr

2 behandlingar
30 minuter, 6 300 kr

3 behandlingar
30 minuter, 9 000 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-40800700