SKÖNHETSBREVET JUNI 2020

Hej,

Semestern närmar sig nu som bekant med stormsteg för de flesta, och vi hoppas att du haft en härlig Midsommar! Vi på Formedico Estetik håller kliniken stängd vecka 29-33 och Formedico Beauty går på semester vecka 28-32. Passa därför gärna på att boka din behandling inför sommaren nu. Under vecka 30 öppnar vi några tider på Formedico Estetik för dig som har en pågående behandling eller behöver en touch up på din rynkbehandling.

Sommarens viktigaste skönhetstips

Med solen och värmen kommer även problem med pigmenteringar. Med åldern minskar hudens förmåga att skydda mot UV-strålningens skadliga effekter. Tänk därför på att vara noga med solskyddet och att tillföra mycket fukt morgon och kväll.

Och – glöm inte att dricka mycket vatten! Tillsammans med god sömn och ett aktivt liv är de här åtgärderna förmodligen de viktigaste som du kan göra själv för att bevara din skönhet i sommartid.

Säsongens behandlingar

Bland våra behandlingar finns det några som passar extra bra i sommartid: Profhilo, Hydrafacial, och vår underbara fillerbehandling Sunekos.

Profhilo är en injektionsbehandling med hyaluronsyra som stimulerar kroppens egen produktion av kollagen och elastin samt tillför en riklig mängd fukt. Den görs i två omgångar med 4 veckors mellanrum.

Hydrafacial är en djuprengörande behandling där orenheter sugs ut och fukt tillförs.

Sunekos är en fillerbehandling runt ögat som förbättrar hudstrukturen, tar bort fina rynkor och mörka ringar under ögonen. Den görs i tre omgångar med 2 veckors intervall.

Maxa fransarna med Yumi Lashes

Från Emma på Formedico Beauty vill vi puffa för Yumi Lashes, en väldigt populär behandling som stärker och förbättrar dina egna fransar – och där varje behandling förstärker resultatet ytterligare.

Yumi Lashes verkar genom att förlänga fransarnas livscykel så att de sitter kvar längre, samt aktiverar vilande hårsäckar – vilket ger fylligare fransar på naturlig väg. Perfekt för dig som är känslig eller allergisk mot färg, kemikalier eller mascara!

Behandlingen tar 60-80 minuter och ger en omedelbar effekt som varar 7-12 veckor, beroende på fransarnas kvalitet, livscykel och löpande egenvård.

Enligt vår erfarenhet älskar alla som provat Yumi lashes behandlingen, och vi vågar lovar att du kommer bli jättenöjd!

Läs mer om våra behandlingar på formedico.se varifrån du direkt kan gå vidare till Boka direkt. Vi på formedico önskar er en skön sommar. Ta hand om dig!

Anna, Emma och Johan

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00