SKÖNHETSBREVET MAJ 2020

Hej!

Vi hoppas att du haft det bra sedan vi hördes senast, och hälsar dig välkommen till Formedico Estetik och Skönhetsbrevet om du är en av våra nya prenumeranter.

Corona-epidemin påverkar som bekant oss alla i någon form, men vi hoppas att du och dina kära klarat er bra. På Formedico Estetik fortsätter vi utföra våra behandlingar med begränsade öppettider och utglesad tidbok för att skydda er kunder och oss själva efter bästa förmåga. Självklart debiteras ej sena avbokningar om du skulle bli sjuk – det är viktigare att vi alla är säkra och undviker att utsätta oss för smitta.

Det kanske viktigaste tillskottet i vårt utbud är B-peel/Beauty peel från Alex

Cosmetic, en peel baserad enbart på medicinska örter från växtriket.

Inga syntetiska ämnen! Peelen ger snabb cellförnyelse och uppfräschning. Det är endast ett fåtal kliniker i Stockholm som erbjuder denna behandling.

Vårens produkter

Våren är äntligen här och med den vårsolen. Vi har fyllt på lagret med vår fina solskyddskräm från Ultra V med spf 50+ och även Mesoestetics facial sun mist som man kan spraya på under dagen över smink. Den kommer i en praktisk förpackning som ryms i handväskan.

Vi vill även passa att tipsa om vår nya kemiska peel: PRX T33. Den lämpar sig att göra året runt och du blir inte solkänslig av den. Bäst effekt får du genom en kur om tre behandlingar med ca en veckas mellanrum. Läs mer om denna på vår Boka Direkt-sida under rubriken kemisk peel.

Kampanj: Profhilo, hudföryngring

Under maj månad har vi även kampanj på vår oerhört populära hudföryngrande behandling; Profhilo: 20% på ordinarie pris. Läs mer om behandlingen på vår webbplats

Håll er friska,

Anna, Johan & Emma

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00