SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2020

Hej!

Hösten är i antågande och det är hög tid att tänka på att ta hand om huden. Visste du att huden är kroppens största organ? Dess viktigaste uppgift är att vara ett skydd mot omgivningen, så varför inte ta hand om den!

Höstrabatt: 20% på hudbehandlingar!
Under september har vi 20% rabatt på alla våra hudbehandlingar. Det gäller kemiska peels, CooLifting, Dermapen och Hydrafacial. Om du har svårt att välja rekommenderar vi vår väldigt populära PRXT33 som ensam behandling eller i en kur om 3 behandlingar. Den passar alla hudtyper.

Om du är osäker bestämmer vi tillsammans vilken behandling som passar just dig. Boka då med fördel en kostnadsfri konsultation så vi har tid att ta hand om dig på bästa sätt.

Formedico-familjen växer

Vi vill även passa på att presentera vår nya medarbetare, Lotta Isacsson som kommer arbeta på kliniken två dagar i veckan och en lördag i månaden. Lotta är njektionssköterska men gör även hudbehandlingar. Hon är legitimerad sjuksköterska och certifierad av Estetiska injektionsrådet i estetiska injektionsbehandlingar. När Lotta inte är på kliniken arbetar hon på Sachsska barnsjukhuset samt driver egen estetisk verksamhet i Gävle.

Nyhet: Yumi Brows

Förutom vår omåttligt populära Yumilashes gör nu Emma även Yumibrows, lika vårdande som Yumilashes. Båda består av vårdande och stärkande keratin, som finns naturligt i hår, hud och naglar.

Yumibrows ger dig fylligare och mer stylade bryn som håller sig på plats, ofta vill ju brynen te sig lite yviga och nedåtgående. För både Yumilashes och Yumibrows ingår även färgning. Yumibrows och Yumilashes håller ca 4-7 veckor, varefter vi rekommenderar en ny behandling.

Fördelen med båda dessa behandlingar är att hållbarheten blir längre efter varje behandling.

Skönhet för män

Att göra skönhetsbehandlingar är ju något som är självklart för många kvinnor, men det är inte lika många män som upptäckt fördelarna med att ta hand om sin hud. De flesta begränsar sig till att hålla undan oönskad hårväxt i näsa och öron. Vi vill därför slå ett slag för att även män ska ta hand om huden. Kanske känner du någon som är i behov av en behandling? Tveka inte att hänvisa honom till oss! Som tack erbjuder vi dig 20% i rekryteringsrabatt (går ej att kombinera med andra erbjudanden).

Vi önskar dig en vacker höst!

Hälsningar, Anna, Johan, Emma och Lotta

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00