Coolifting

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande andra kända behandlingar och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Microneedling / Dermapen

Med microneedling orsakar man en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar. I och med denna hudskada så vill kroppen naturligt reparera skadan och tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen.
Kollagen är kroppens egna limbindare som ger både fasthet och styrka till bl.a din hud. Det gör att huden ser spänstig och ”ung” ut.

microneedling

Kemisk peeling

Kemisk peeling går ut på att avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Kemisk peeling utförs med olika tekniker och syror. Effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på, hur länge den får verka.

Behandlingen ger huden en fin lyster och renar huden effektivt.
Vi anpassar behandlingen efter din hud och önskemål.

Tandblekning

Mighty Smile tandblekning tar 3×10 minuter. Lampan är av kallt LED-ljus. Lampan i sig bleker inte tänderna och avger heller inte värme och är därmed skonsam mot tänderna. Lampans funktion ihop med blekningsgelén aktiverar blekningsprocessen. Efter avslutad behandling har du 2-9 nyanser vitare tänder.

tandblekning

Fillers

Hyaluronfillers finns i olika tjocklekar och konsistenser, det är den mest använda typen av filler i världen. Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen i bl.a ögon, leder och hud. Den absorberar vatten som en svamp och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare.
Fillers kan man använda för att fylla ut olika områden som ex: läppar, nasolabialveck (längs med näslinjen) marionettelinjer (surgipor), kinder, kindben, haklinje, få bort påsar under ögonen (tear trough).

filler

Ultra V Trådlyft

Trådlyft är en snabb, effektiv och helt ofarlig behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos, intensiv smärta eller annan konvalescens. Ultra V Trådlyft finns idag i fler än 25 länder världen över. Med en stark bas i vetenskapen och en välbeprövad säker teknologi är behandlingen marknadsledande inom sitt slag.

Trådlyft