Abralase

Få en mjukare, fastare och renare hud med Abralase – en hudslipningsteknik som använder små microkristaller, röd laser och vakuum för att behandla allt från orenheter till rynkor och solskadad hud.

Rengör på djupet

Behandlar rynkor och solskadad hud

Ger en mjukare och fastare hud

Stimulerar produktionen av kollagen och elastin

Kan kombineras med RF för ytterligare kollagen- och elastinproduktion

Abralase

Abralase är en effektiv hudslipningsteknik som rengör porer på djupet och minskar orenheter och akne. Med hjälp av röd laser och vakuum behandlas även andra hudproblem som linjer och rynkor, uttorkad, glåmig och/eller solskadad hud som saknar elasticitet.

Behandlingen stimulerar och återfuktar huden för en mjukare och fastare yta. Dessutom är området som behandlas rengjort och klarar att ta upp fukt och näring från produkter på ett bättre sätt.

Om behandlingen

Tekniken använder små microkristaller som slipar bort döda hudceller och rengör porer på djupet samtidigt som den röda lasern stimulerar cellförnyelsen. Vakuumet hjälper till att suga upp döda hudceller och överskott av sebum.

Kombinera gärna med RF (radiofrekvens) för att ytterligare stimulera produktionen av kollagen och elastin för en fastare och mer ungdomlig hud.

Priser och boka

Abralase

Abralase (Hudslipning med microkristaller)
60 minuter, 1 500 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.