Radiesse

Radiesse är en injektionsbehandling som fungerar både hudföryngrande och volymbyggande. I outspädd form är det en mycket bra filler för till exempel kindben, käklinje och haka. I utspädd form används den för fina linjer och rynkor genom att stimulera kroppens egen kollagenproduktion. Vid behandling av kindben och käklinje får man ett omedelbart resultat som håller upp till ett år och ibland längre.

Mjukt och naturligt resultat

Stimulerar produktionen av hudens naturliga kollagen

Långverkande förbättring av hudkvalitet

Omedelbar korrigering av moderata till svåra rynkor

Resultat som ofta varar ett år eller längre

Radiesse

Radiesse är en populär filler som kan användas för både volymbyggande och hudföryngrande behandlingar. Genom att injicera kalciumbaserade mikrosfärer (CaHA) i dermis med hjälp av en trubbig kanyl (cannula) ger Radiesse huden volym och lyft, vilket minskar synliga ålderstecken.

En av fördelarna med Radiesse är dess kollageninducerande effekt, som hjälper huden att återfå sin ungdomliga densitet och elasticitet. CaHA mikrosfärerna bryts ned av kroppens ämnesomsättningsprocess över tid och frigörs som kalcium- och fosfatjoner, vilket är identiskt med kroppens egna mineraler. Denna nedbrytning är helt naturlig och säker.

Radiesse stimulerar också hudens naturliga kollagensyntes, vilket resulterar i en långvarig effekt. Vid den första konsultationen, kommer våra erfarna behandlare att bedöma din hudtyp och behov för att bestämma om Radiesse är rätt för dig. Vi kommer också att diskutera eventuella risker och biverkningar som kan uppstå.

Med Radiesse-behandlingen på Formedico kan du se fram emot ett naturligt och ungdomligt utseende utan invasiva ingrepp eller kirurgi.

Priser och boka

Radiesse

OBLIGATORISK konsultation
30 minuter, Kostnadsfri

Radiesse Kollagenstimulerande
60 minuter, 4 500 kr

Radiesse Volym ex. kindben/käklinje
45 minuter, från 4 500 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.