Skönhetsbrevet

Skönhetsbrevet sensommaren 2023

Skönhetsbrevet sensommaren 2023

Hej på er. Äntligen har vi fått inspiration och tid för att få ut ett skönhetsbrev. Vi, precis som ni, har ibland svårt att hinna med i vardagen och få balans mellan arbete och familj. Vår ambition är att bli bättre och få ut sköhetsbrevet 3-4 gånger per år.

SKÖNHETSBREVET SOMMAREN 2022

SKÖNHETSBREVET SOMMAREN 2022

Hoppas ni har det riktigt skönt i sommarvärmen och får njuta av välförtjänt semestervila. Vi har nu stängt fram till 8 augusti då Emma börjar igen. Under våren och försommaren har det varit en fortsatt mycket stor efterfrågan på vår populära Profhilo behandling.

SKÖNHETSBREVET SENHÖSTEN 2021

SKÖNHETSBREVET SENHÖSTEN 2021

Hej! Tack för att ni följer vårt Skönhetsbrev och för att ni rekommenderar oss på Google och på Reco! Tipsa gärna en vän och följ oss på sociala medier om ni inte redan gör det. Vi har nu 1100+ prenumeranter, vilket vi tycker är fantastiskt roligt.

SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2021

SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2021

Hej! Vi hoppas att du haft en fin sommar där du fått ladda batterierna och njutit av ledigheten med familj och vänner. Vi på Formedico är åter i tjänst och redo att möta hösten med nyheter och med det en del fina erbjudanden.

SKÖNHETSBREVET FÖRSOMMAR 2021

SKÖNHETSBREVET FÖRSOMMAR 2021

Hej! Sedan förra Skönhetsbrevet har vi haft en kampanj på fillerbehandlingar, och det är många av er som tagit tillfället i akt för att göra er vårfina till ett riktigt bra pris. Kliniken hade stängt

SKÖNHETSBREVET APRIL 2021

SKÖNHETSBREVET APRIL 2021

Hej! Efter en lång vinter är våren äntligen i full blom. Underbart, tycker vi. Först av allt vill vi rikta ett stort tack till alla er som prenumererar på vårt Skönhetsbrev. Det blev en stor succé med Alex Cosmetics örtpeel som vi lanserade tidigare.

SKÖNHETSBREVET JANUARI 2021

SKÖNHETSBREVET JANUARI 2021

Hej! Vi går ett nytt spännande år till mötes med en del nya behandlingar i utbudet. Vid sidan av våra rynkbehandlingar och fillerbehandlingar, som förstås är bra behandlingar vid rätt indikation, satsar vi även på att utveckla hudvårdsdelen i verksamheten.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Hej! Året går mot sitt slut och ännu ett minst sagt händelserikt år har passerat. 2020 var fyllt av fantastiska kundmöten, fina behandlingar och tyvärr en svår pandemi som påverkat oss alla på olika sätt. Vi vill passa på att tacka er för förtroendet ni visar genom att välja Formedico

SKÖNHETSBREVET OKTOBER – NOVEMBER 2020

SKÖNHETSBREVET OKTOBER – NOVEMBER 2020

September var en månad som gick i hudbehandlingarnas tecken. Vi har aldrig under en månad gjort så många hudbehandlingar som nu och det var väldigt roligt att så många verkade ha hörsammat budskapet i vårt förra nyhetsbrev!

SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2020

SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2020

Hej! Hösten är i antågande och det är hög tid att tänka på att ta hand om huden. Visste du att huden är kroppens största organ? Dess viktigaste uppgift är att vara ett skydd mot omgivningen, så varför inte ta hand om den!