Skönhetsbrevet

SKÖNHETSBREVET FÖRSOMMAR 2021

SKÖNHETSBREVET FÖRSOMMAR 2021

Hej! Sedan förra Skönhetsbrevet har vi haft en kampanj på fillerbehandlingar, och det är många av er som tagit tillfället i akt för att göra er vårfina till ett riktigt bra pris. Kliniken hade stängt

SKÖNHETSBREVET APRIL 2021

SKÖNHETSBREVET APRIL 2021

Hej! Efter en lång vinter är våren äntligen i full blom. Underbart, tycker vi. Först av allt vill vi rikta ett stort tack till alla er som prenumererar på vårt Skönhetsbrev. Det blev en stor succé med Alex Cosmetics örtpeel som vi lanserade tidigare.

SKÖNHETSBREVET JANUARI 2021

SKÖNHETSBREVET JANUARI 2021

Hej! Vi går ett nytt spännande år till mötes med en del nya behandlingar i utbudet. Vid sidan av våra rynkbehandlingar och fillerbehandlingar, som förstås är bra behandlingar vid rätt indikation, satsar vi även på att utveckla hudvårdsdelen i verksamheten.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Hej! Året går mot sitt slut och ännu ett minst sagt händelserikt år har passerat. 2020 var fyllt av fantastiska kundmöten, fina behandlingar och tyvärr en svår pandemi som påverkat oss alla på olika sätt. Vi vill passa på att tacka er för förtroendet ni visar genom att välja Formedico

SKÖNHETSBREVET OKTOBER – NOVEMBER 2020

SKÖNHETSBREVET OKTOBER – NOVEMBER 2020

September var en månad som gick i hudbehandlingarnas tecken. Vi har aldrig under en månad gjort så många hudbehandlingar som nu och det var väldigt roligt att så många verkade ha hörsammat budskapet i vårt förra nyhetsbrev!

SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2020

SKÖNHETSBREVET SEPTEMBER 2020

Hej! Hösten är i antågande och det är hög tid att tänka på att ta hand om huden. Visste du att huden är kroppens största organ? Dess viktigaste uppgift är att vara ett skydd mot omgivningen, så varför inte ta hand om den!

SKÖNHETSBREVET JUNI 2020

SKÖNHETSBREVET JUNI 2020

Hej! Semestern närmar sig nu som bekant med stormsteg för de flesta, och vi hoppas att du haft en härlig Midsommar! Vi på Formedico Estetik håller kliniken stängd vecka 29-33 och Formedico Beauty går på semester vecka 28-32.

SKÖNHETSBREVET MAJ 2020

SKÖNHETSBREVET MAJ 2020

Hej! Vi hoppas att du haft det bra sedan vi hördes senast, och hälsar dig välkommen till Formedico Estetik och Skönhetsbrevet om du är en av våra nya prenumeranter.

SKÖNHETSBREVET APRIL 2020

SKÖNHETSBREVET APRIL 2020

Hej! Du får det här brevet då du är eller har varit aktiv kund hos oss på Formedico Estetik, eller har valt att prenumerera på skönhetsbrevet via vår webbplats.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00