Profhilo Structura

Det senaste tillskottet i IBSA:s produktportfölj fokuserar på regenerativ medicin för att främja bättre hudhälsa och förbättrad hudkvalitet genom att stödja kroppens egna celler och funktioner. Profhilo Structura, till skillnad från Profhilo, är inriktad på att förbättra hudens djupa fasthet genom att påverka det ytliga fettlagret. 

✓ Djupgående fasthet – Fokuserar på att förbättra hudens djupa fasthet genom att påverka det ytliga fettlagret.

✓ Naturligt resultat – Bidrar till förbättrad hudkvalitet genom att hjälpa kroppens egna celler och funktioner.

✓ Kompatibilitet – Kan kombineras med andra produkter från IBSA, inklusive vanliga Profhilo, Viscoderm hydrobooster och Aliaxin fillers.

Behandlingen hittas under Profhilo på Bokadirekt

Vad är Profhilo Structura?

En nyhet från Ibsa med ännu mer hyaluronsyra än vanliga Profhilo. Profhilo Structura inriktar sig på det ytliga fettlagret i ansiktet och ger förutom en revitalisering av fettet ett lätt lyft och utjämning av linjer och rynkor.

Den är tillverkad genom Ibsa:s patenterade NAHYCO teknologi vilket innebär att hyaluronsyramolekylerna är sammanlänkade med hjälp av en temperaturbindning och inte kemiskt med BDDE som andra fillers.

Behandlingen görs med canulla (trubbig nål) två gånger med 1 månads mellanrum. En pilotstudie visade tydlig effekt på hudstruktur och linjer efter första injektionen och effekten kvarstod 3 månader efter andra behandlingen. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som tappat mkt vikt och blivt uttunnad i ansiktet med framträdande underliggande skelettstruktur. Den passar även för dig som börjat få hamsterpåsar och lite häng.

Priser och boka

Profhilo Structura

2 behandlingar
30 minuter, 7 500 kr
Hittas under Profhilo på Bokadirekt

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.