Kemisk peeling

En kemisk peeling rengör på djupet och avlägsnar gamla hudceller för att sedan stimulera huden till nybildning. Våra peels från Mesoestetic och Dermaceutic finns i olika styrkor för att anpassas till olika hudtyper och problem. Behandlingen kan användas för att enbart fräscha upp huden men främst för att behandla:

Acne

Pigmentering

Ärr

Peels från Mesoestetic och Dermaceutic

Kemisk peeling går ut på att rengöra på djupet och avlägsna gamla hudceller och att stimulera huden till nybildning. Behandlingen utförs med olika tekniker och syror, och effekten beror på tre faktorer: hur stark syra som används, hur mycket syra som stryks/penslas på och hur länge den får verka. Det rekommenderas att använda hemvårdsprodukter efter behandlingen.

Vi har olika peels för olika hudtyper och problem. Vid bokning bokar du en kemisk peel, vi kundanpassar din peel när du är på plats efter att vi rengjort din hud.

Vid specifika problem

Med Melasma eller kraftiga pigmenteringar bokar du Mela Peel Forte, se nedan.

Mela Peel Forte

En kraftfull behandling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton och uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Efter en Mela Peel Forte behandling kan du oftast flagna lite. Mela Peel Forte utförs i kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

15% blandning av mjölksyra, salicylsyra och phyticsyra.
10,5% depigmenteringsingredienser som kojicsyra, retinol och arbutin.

Priser och boka

Kemisk peeling

Kemisk peel
30 minuter, 1 295 kr

Kemisk peeling Dermaceutic Mela peel forte inkl. Mela creme hudprodukt värde 1095 kr.
30 minuter, 3 595 kr

Mesoeclat Beauty peel 1 behandling
30 minuter, 1 495 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.