PATIENTINFORMATION

Behandlingar

Viktig information inför fillerbehandling

Vänligen läs:

Tänk på att inte ta något blodförtunnande läkemedel tre dygn innan. Exempel på läkemedel du bör undvika är Ipren, Treo, Voltaren och Omega-3. Om du står på Waran eller lågdos Aspirin meddelar du oss detta men du skall inte sluta ta dessa läkemedel. Du ska heller inte ge dig ut och resa dagarna efter en fillerbehandling. Tala om för oss om du har resplaner så vi kan planera in din behandling på bästa sätt.

Viktig information inför behandling med neurotoxin

Aktuellt

Ny lag från 1/7 2021

Med anledning av den nya lagen som reglerar estetiska injektionsbehandlingar som trädde i kraft 1/7 vill vi informera om följande.

Syftet med lagen är att stärka kundens rätt till säker behandling och att säkerställa att behandlaren har den kompetens som krävs för att på ett säkert sätt utföra behandlingen. Lagen ställer även krav på att patient- och behandlarförsäkring finns och att lokalerna är anpassade till verksamheten. Vi rekommenderar starkt att Ni inte bokar er behandling på en klinik som ej följer nedanstående regelverk. Observera att regelverket ej gäller hudbehandlingar vilka bokas som vanligt.

1. Kunder som genomgått injektionsbehandling hos oss på Formedico Estetik under de senaste sex månaderna kan boka sina behandlingar som vanligt via Boka direkt.

2. Kunder som genomgått injektionsbehandling för mer än sex månader sedan eller är ny kund måste boka en kostnadsfri konsultation och efter att denna genomförts vänta 48 timmar innan behandlingen kan utföras. Detta för att ge kunden lagstadgad betänketid. För mer info, vg se vårt Instagramflöde där vi inom några dagar i detalj kommer att beskriva hur bokning av konsultation skall göras och om hur en konsultation kan genomföras.

Med vänlig hälsning,
Johan, Anna, Emma och Lotta.

 

Har du frågor - kontakta oss!

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Formedico Estetik
Ljusslingan 30 B
120 64 Stockholm
Tel: 08-408 007 00