Mesoterapi

Mesoterapi är en behandlingsmetod som innebär att man med hjälp av ström med låg intensitet skapar microgångar i huden för att slussa ned ett anpassat serum i huden. Detta leder till en djup återfuktning och stimulering av huden. Mesoterapi är särskilt effektivt när det kombineras med Abralase och RF. Här är några fördelar med behandlingen:

Djup återfuktning av huden

Stimulering av huden för att främja cellförnyelse

Förbättring av hudens elasticitet och fasthet

Minskning av rynkor och fina linjer

Förbättring av hudtonen och hudstrukturen

Lämplig för olika hudtyper och hudproblem, inklusive torr hud, akne och pigmentfläckar.

Om behandlingen

Vid en Mesoterapi-behandling används en fin nål för att injicera små mängder av ett anpassat serum i huden. Serumet innehåller en kombination av vitaminer, mineraler, aminosyror och andra näringsämnen som är nödvändiga för en frisk och strålande hud. För att skapa microgångar i huden används en ström med låg intensitet som skapar små hål i hudens översta lager. Dessa hål är tillräckligt små för att inte orsaka någon skada eller smärta, men tillräckligt stora för att serumet ska kunna tränga ner i de djupare lagren av huden.

En av fördelarna med Mesoterapi är att den är en mycket precisionsbaserad behandling. Eftersom serumet injiceras direkt i det drabbade området kan man ge en högre dos av de specifika näringsämnen som behövs, samtidigt som man undviker överdosering och onödiga biverkningar. Dessutom är Mesoterapi en icke-invasiv behandling som inte kräver någon återhämtningstid eller större ingrepp.

Genom att kombinera Mesoterapi med Abralase och RF kan du uppnå ännu mer imponerande resultat. Mesoterapi rekommenderas vanligtvis varannan gång med ett intervall på ca 14 dagar.

Priser och boka

Mesoterapi

Mesoterapi
60 minuter, 2 500 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.