VISCODERM® HYDROBOOSTER

Viscoderm® Hydrobooster är en effektiv behandling som reducerar tecken på åldrande, slätar ut linjer, ger intensiv återfuktning och jämnar ut djupa ärr. Den innehåller hyaluronsyra med låg gelstelhet, låg viskositet och hög formbarhet vilket leder till optimal vävnadsintegration.

✓ Djup återfuktning

✓ Utjämning av fina linjer och ytliga rynkor

✓ Reparation av akneärr

Om behandlingen

Viscoderm® Hydrobooster kan minska tecken på åldrande, jämna ut linjer, ge djup återfuktning samt jämna ut djupa ärr. Den injicerade produkten består av stabiliserad hyaluronsyra med låg gelstelhet, låg viskositet och hög formbarhet vilket leder till optimal vävnadsintegration. Behandlingen startar en biologisk process som gör att behandlingen blir särskilt effektiv. Själva behandlingen sker med vass nål och med canulla. Nålen som används är mkt tunn.

Viscoderm® Hydrobooster är en injektionsbehandling och du behöver ha en konsultation innan. Den kan göras online men helst på plats. Vid konsultationen går vi igenom dina ev tidigare behandlingar, om du äter någon medicin eller lider av någon sjukdom som kan påverka behandlingen. Vi bedömer förstås även om behandlingen är rätt för dig.

Hur många behandlingar behöver jag?

En Viscoderm® Hydrobooster-behandling sker vanligtvis över 2 omgångar med 4 veckor mellan injektionerna. I vissa fall rekommenderar vi en startkur på 3 behandlingar.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

  1. Djup återfuktning genom vävnadsomstrukturering som ökar hudens elasticitet och lyster.
  2. Utjämning av fina linjer och ytliga rynkor i de dynamiska områdena i ansiktet, till exempel runt munnen, ögonen och i pannan vilket möjliggörs av produktens unika och rheologiska hydrostretch-effekt.
  3. Reparation av akneärr genom att frigöra underliggande vävnad följt av bolusinjektion, vilket lyfter ärret och främjar reparation av hudstrukturen.

Efter behandlingarna kommer du att uppleva rodnad och lätt irritation som brukar gå över snabbt. Det finns alltid en risk för blåmärken då behandlingen innebär flera stick. Några andra allvarliga biverkningar förekommer ej vid korrekt injektionsteknik

Viscoderm® Hydrobooster i kombination med Profhilo®

Vänligen se separat information om denna behandling genom att klicka här eller under fliken patientinformation i menyn.

Priser och boka

Viscoderm® Hydrobooster

1 behandling
3 500 kr

2 behandlingar
6 000 kr

Har du frågor? Kontakta oss

Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort.