SKÖNHETSBREVET JANUARI 2021

Hej!

Vi går ett nytt spännande år till mötes med en del nya behandlingar i utbudet. Vid sidan av våra rynkbehandlingar och fillerbehandlingar, som förstås är bra behandlingar vid rätt indikation, satsar vi även på att utveckla hudvårdsdelen i verksamheten.

De flesta av er har säkert fått rekommendationen av våra behandlare att börja med huden innan man går vidare med att återställa förlorad volym med filler eller göra en riktad behandling mot till exempel nasolabialveck och surgipor. En fräsch hy med lyster och fin ton ger i de allra flesta fall ett fullt tillräckligt synligt fint resultat.

Mot denna bakgrund tror vi att många av er kommer att älska våra nya produkter från Alex Cosmetic. Läs vidare :)

Det kanske viktigaste tillskottet i vårt utbud är B-peel/Beauty peel från Alex

Cosmetic, en peel baserad enbart på medicinska örter från växtriket.

Inga syntetiska ämnen! Peelen ger snabb cellförnyelse och uppfräschning. Det är endast ett fåtal kliniker i Stockholm som erbjuder denna behandling.

Med start 20 januari kommer vi även att sälja hemvårdsprodukter från Alex Cosmetic, I sortimentet erbjuder vi dels en grundserie med krämer, serum och tonics samt masker, men vi kommer även tillhandahålla deras Alegance, som är en mer exklusiv antiage-serie.

Avslutningsvis vill vi önska alla våra kunder och följare ett riktigt gott 2021. Vi ser fram emot en massa trevliga möten i skönhetens tecken.

Väl mött!

Johan, Anna, Lotta och Emma, Formedico Estetik

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00