SKÖNHETSBREVET OKTOBER – NOVEMBER 2020

September var en månad som gick i hudbehandlingarnas tecken. Vi har aldrig under en månad gjort så många hudbehandlingar som nu och det var väldigt roligt att så många verkade ha hörsammat budskapet i vårt förra nyhetsbrev!

För att förlänga och förbättra resultaten av de behandlingar du gör hos oss på kliniken, är det viktigt med bra hudvård. Vi vill därför varmt rekommendera iS CLINICAL, en exklusiv, klinisk hudvårdsserie utvecklad av INNOVATIVE SKINCARE. Deras team av läkare och forskare har designat produkter som levererar snabba, säkra och hållbara resultat. Inom hälso- och sjukvården i USA används bland annat deras Shield Recovery Balm och Pro-Heal Serum inom brännskadevården.

ERBJUDANDE NOVEMBER

Psst!

Under november månad har vi 20% rabatt på alla fillerbehandlingar inklusive Radiesse, en kalciumbaserad filler som till skillnad från vanlig hyaluronsyra-filler inte drar åt sig vätska. Den används med fördel som volymbyggande filler i anslutning till ben, exempelvis kindben, haka och käklinje samt till händer. Fördelarna är många, men på grund av att den ej attraherar vätska blir resultatet det man ser direkt efter behandlingen. Alltså ingen risk för överkorrigering.

Radiesse har även bevisad effekt som kollagenstimulerare och kan i utspädd form användas ytligt för att förbättra hudstrukturen, ta bort fina linjer och stimulera till uppbyggnad av hudens stödjevävnader.

10% på utvald egenvård vid PRX

För er som gör en kur med PRX-T33 får vi i veckan in deras egenvårdsprodukter, som med fördel kan användas under hela kuren och även efter avslutad kur för ett ännu bättre resultat. Kitet består av ett serum samt dag-/ & nattkräm. Ordinarie pris för serum och kräm är 1298 kr, men i samband med PRX-T33 kur ger vi 10% på produkterna.

Ha en fortsatt skön höst! Hälsar teamet på Formedico

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00