SKÖNHETSBREVET
SENHÖSTEN 2021

Hej!

Tack för att ni följer vårt Skönhetsbrev och för att ni rekommenderar oss på Google och på Reco! Tipsa gärna en vän och följ oss på sociala medier om ni inte redan gör det. Vi har nu 1100+ prenumeranter, vilket vi tycker är fantastiskt roligt.

I vårt senaste skönhetsbrev lanserade vi en kampanj på två nya behandlingar. Dels PRF – Platelet Rich Fibrin-behandling för framför allt ögonområdet, och dels Qryo T-shock. Båda behandlingarna har fått en rivstart och effekten verkar mycket lovande. Vi får många frågor om rabatt på rynkbehandling med Botulinumtoxin eftersom många andra erbjuder detta. Orsaken till att vi ej erbjuder detta är att det är förbjudet enligt lag då Botulinumtoxin är ett läkemedel.

Lilla Fillerskolan, fortsättning:

Vi har i korthet gått igenom fillers baserade på Hyaluronsyra tidigare. Nu ska vi berätta lite om Radiesse®. Det är en filler som innehåller Calcium Hydroxy Apatit-CaHa och har främst två användningsområden. Den är utmärkt som volymbyggande filler, framför allt på djupet ner mot skelettet, exempelvis i käkvinkeln, kindben och haka. Det andra användningsområdet är när produkten används utspädd, ytligt i huden för kollagenstimulering. Den används även för behandling av handryggen för att ersätta volymförlust och för att göra kärlen mindre synliga. Synliga kärl och vävnadsförlust på handryggen är vanligt vid stigande ålder och är ofta ett ställe som man glömmer bort att ta hand om. Radiesse® behandlingen finns bokningsbar på hemsidan eller via boka direkt.

Ny produkt: Filler från Ultra V

Vi har fått in en nylanserad produkt från Ultra V i Korea. Vi har länge använt deras trådar men nu har dom lanserat en filler som är baserad på PDO, samma material som trådarna med samma namn. Bra mot mörka ringar och påsighet under ögonen. Den slätar ut fina linjer och stramar upp huden pga den kollagenstimulerande effekten. Håll utkik efter behandlingen på boka direkt och på vår hemsida. Det är en injektionsbehandling och kräver en konsultation innan behandling.

Anna, Johan, Lotta och Emma.

Formedico Estetik

Ljusslingan 30 B

120 64 Stockholm

Tel: 08-408 007 00