SKÖNHETSBREVET SOMMAREN 2022

Hoppas ni har det riktigt skönt i sommarvärmen och får njuta av välförtjänt semestervila. Vi har nu stängt fram till 8 augusti då Emma börjar igen. Under våren och försommaren har det varit en fortsatt mycket stor efterfrågan på vår populära Profhilo behandling. Det tycker vi är väldigt roligt då detta är en unik behandling som tillför en massa fukt och stimulerar nybildning av kollagen och elastin. Den funkar året om och för er som inte provat rekommenderas detta starkt. Är det något vi som behandlare gör utöver regelbundna ansiktsbehandlingar så är det just Profhilo!

Till hösten kommer nya behandlingar inom hudområdet.

Dermaplane – är en exfoliering av huden med ett specialanpassat skalpellblad som samtidigt tar bort ansiktsfjunen. Resultatet blir en strålande hud med lyster och jämnhet. Det är en mekanisk peeling som inte kan jämföras med rakning, vaxning eller trådning och man får inte mer eller kraftigare hårväxt av behandlingen. En jättebra kombinationsbehandling är Dermaplane tillsammans med Hydrafacial.

Under våren och försommaren hade vi en kampanj med en annan kombinationsbehandling– HyPro Hydrafacial och Profhilo vilket var en succé. Detta kommer vi självklart att fortsätta med i höst.

Till hösten kommer det även nya injektionsbehandlingar. Bland dessa kan nämnas en skinbooster från IBSA som heter Viscoderm. Den består av ultraren hyaluronsyra som reparerar och stimulerar kollagen. Behandlingen gör huden mer kompakt och elastisk.

Välkomna till Formedico estetik! Följ oss gärna på sociala medier och om du vill skulle vi verkligen uppskatta en rekommendation på Google eller Reco.

Team Formedico

Formedico Estetik
Ljusslingan 30 B
120 64 Stockholm
Tel: 08-408 007 00