SKÖNHETSBREVET
VÅREN 2024

Kära prenumeranter av skönhetsbrevet!

Vi hade hoppats kunna skriva lite oftare men vardagen och livet kommer vägen, känns det igen? Nåväl nu är det dags igen att informera om våra behandlingar.

Vi har några väldigt spännande nyheter på gång. Inom estetiken är det framför allt en uppföljare till vår populära Profhilo som heter;

Profhilo Structura

Den består av ultraren hyaluronsyra(HA) som innehåller mer HA än någon annan produkt på marknaden, till och med mer än Profhilo. Det som skiljer den från vanliga Profhilo är att den istället för att rikta in sig mot huden, stimulerar den och revitaliserar vårt ytliga fettlager i ansiktet. Den gör inte att man får fler eller större fettceller men förhindrar att fettcellerna åldras.

Forskning har visat att våra ytliga fettkuddar åldras och bidrar till de synliga ålderstecknen i huden. Forskningen visar även att Profhilo Structura förbättrar hudkvaliteten, jämnar ut linjer och ger bättre lyster samt minskar nasolabialveck och surgipor.

Vi har behandlingsprotokoll för både dig som är uttunnad i ansiktet med framträdande underliggande skelett och för dig som har lite mer häng med begynnande hamsterpåsar. Själva behandlingen görs med ett nålstick och sedan med trubbig kanyl, sk canulla. Protokollet är två behandlingar med en månads mellanrum. Då det är en injektionsbehandling krävs konsultation 48 timmar innan behandlingen.

Vi har ett specialerbjudande fram till 17 maj där du endast betalar som för en vanlig Profhilo kur. 6300 kr istället för 7500 kr.

Machine strokes

PMU-permanent makeup machine Strokes är den senaste tekniken inom PMU där man med hjälp av en maskin skapar tydliga strån i huden som liknar ens egna strån. Det fungerar på alla hudtyper och är perfekt för dig som vill ha mer markerade, fylliga och formade ögonbryn utan att det ser konstgjort ut.

Emma är klar med sin utbildning och behandlingen kommer snart finnas bokbar via hemsidan och Bokadirekt. Behandlingen ger dig fantastiskt fina och naturliga bryn. Emma är ju erkänt duktig på bryn och fransar vilket ni som går hos henne redan vet.

Viscoderm® Hydrobooster

Den här behandlingen har vi haft ett tag nu och finns bokbar under skinbooster på Boka direkt. Viscoderm® Hydrobooster är en skinbooster som ger djup återfuktning, ökad lyster och elasticitet samt genom sin hydrostretch effekt har förmågan att jämna ut linjer och acne ärr. Viscoderm består av en stabiliserad ultraren hyaluronsyra med mycket bra vävnadsintegration.

Själva behandlingen sker efter hudbedövning med vass nål och med canulla. Nålen som används till ytliga linjer och rynkor är mkt tunn. Viscoderm passar ihop med Profhilo och Profhilo Structura. För att se mer om detta kan du läsa om kombinationsbehandling med Profhilo under fliken patientinformation på hemsidan.

Välkomna till Formedico estetik!Följ oss gärna på sociala medier där ni kan se bilder på våra behandlingar och även få en hel del tips på hudprodukter med mera! Dessutom skulle vi verkligen uppskatta om ni tog er tid att ge oss en rekommendation påGoogle eller Reco.Med vänliga hälsningar,Team Formedico